Etkinliklerle Yeniliklere Açılıyoruz E-Twinning Projemizde Sona Geldik

'Etkinliklerle Yeniliklere Açılıyoruz' e-twinning projesinde okulumuz Neşeli Çocuklar Sınıfı  öğrencileri ve okul öncesi öğretmeni Sümeyya Yasun ile sürdürdükleri projenin sonlarına  geldiler.

Üç boyutlu düşünme kazanma,somutlaştırarak öğrenme,uzamsal düşünme,analitik bakış açısı,öğrencilerin eğlenerek, yaparak ve oynayarak deneyimlemelerine fırsat verilmesi
öğrencilerin sosyal becerilerini geliştirmek,çocuklarda üretkenlik ve sorumluluk becerilerini artırmak,öğrencilerin merak duygusunu güdülemek hedefleri doğrultusunda  projede yer alan akıl ve zeka oyunları, deney, kodlama, tohum ekme etkinlikleri gibi çalışmalarla aktif katılımda bulundular.Ve teknolojiyi etkinliklerde eğlenceli bir araç olarak kullandılar. Böylece minikler birbirleriyle etkileşimde bulunup, zengin öğrenme fırsatları içinde etkin rol alarak eğlenerek öğrendiler.

Projemiz tamamlandığı bu aşamada 10 paydaş öğretmenin iş birliği ile hazırladığı etkinliklerle öncelikli amaçlarımıza ulaşmış bulunuyoruz. Projemize katkı sağlayan tüm öğretmen ve öğrencilerimize emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.


03-05-202203-05-2022


03-05-2022
03-05-2022

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 1  kişi beğendi